Life coaching és személyiségfejlesztés

logoterápia, mindfulness, életvezetési tanácsadás, coaching, személyiségfejlesztés

Mit jelent a life coaching és személyiségfejlesztés?

A 4-5 alkalmas életvezetési és személyiségfejlesztő coaching segítő beszélgetések sorozatát foglalja magába, melynek célja az aktuális élethelyzet feldolgozása, illetve a jövőbeli célok kitűzése és megvalósítása. Legyen szó párkapcsolati nehézségről, családi problémáról, önismeretről, stresszről, vagy kiégésről, a coaching folyamat során segítek, hogy klienseim tisztábban lássák a helyzetet, és közelebb kerüljenek annak megoldásához.

Röviden a coachingról

A coaching egy cél és eredményorientált, közös gondolkodáson alapuló, irányított beszélgetés sorozat. Az általam kísért üléseken az értelemfókusz is meghatározó szerepet tölt be. A pszichológia széles eszköztárát felhasználva vegyesen alkalmazom a különböző módszertani elemeket és technikákat, és ezek segítségével kísérem klienseimet a saját válaszaikhoz vezető úton.

$

a coaching nem tanácsadás, nem pszichoterápia és nem is mentorálás, hanem egy fejlesztési folyamat, ahol a fókusz a jelenen és a jövőbeli változásokon van

$

a múlttal csak addig foglalkozunk, amíg a jelenben szükséges megértenünk valamit, ami a múltban gyökerezhetett

$

a coaching folyamat során elengedhetetlenül bekövetkezik bizonyos szintű személyiségfejlődés is, hiszen a kliensek megtanulnak másként tekinteni és reagálni az egyes élethelyzetekre

$

általában hetente vagy kéthetente találkozunk, összesen 4-5 alkalommal, de ezt minden esetben előre egyeztetjük

Life coaching és személyiségfejlesztés életvezetési és személyiségfejlesztő coaching segítő beszélgetések

Hogyan zajlik egy coaching folyamat?

01

Ingyenes előzetes konzultáció:

Első alkalommal egy kötelezettségek nélküli, 30 perces beszélgetés keretében találkozunk, ahol megismerjük egymást. Itt lehetőség nyílik a felmerülő kérdések tisztázására, az egyes folyamatok bemutatására, majd ezután dönthetünk a közös munkáról.

02

Az első coaching ülés:

Az első lépés a coaching folyamat során, hogy meghatározzuk együttműködésünk keretrendszerét. Következő lépésként feltárjuk, hogy a kliens milyen életterületen szeretne változást elérni, honnan hová kíván eljutni, és mi az, amin változtatni szeretne. Ezt követően egy konkrét témalistát írunk, hogy lássuk, az egyes coaching ülések során, melyik életterületen és mivel fogunk dolgozni. Ha ezzel végeztünk, indulhat a közös munka.

03

Az ülések menete, azaz a coaching folyamat:

Közös munkánk során körbe járjuk azokat a területeket, amin a kliens változtatni kíván, majd pedig felkutatjuk saját belső erőforrásait, erősségeit és megnézzük, milyen lehetőségei vannak a helyzet megoldására.
A lehetőségek feltérképezése után a megvalósításra fókuszálunk. Ehhez részletes cselekvési tervet készítünk, hogy lássuk, hogyan juthatunk el a végső célig.

Árak

Egyéni life coaching (60 perc)

10 000 Ft

Előzetes konzultáció (30 perc)

ingyenes

logoterápia, mindfulness, életvezetési tanácsadás, coaching, személyiségfejlesztés

Forduljon hozzám bizalommal online vagy személyes tanácsadás keretében!